Intrebari frecvente

1. 🛒De cate ori doresti iti alegi produsele dorite magazinele partenere preferate. Pretul va fi exact cel afisat pe site, fara nici un alt comision!

2. 📋Transmiti lista de cumparaturi in formularul Livreco sau pe Email sau WhatsApp

3. 📦Si gata. Noi ne ocupam de procesarea comenzilor fara nici un comision. Iti livram GRATUIT toate produsele intr-o singura cutie, o data sau de doua ori pe luna in functie de abonament. Astfel contribui la reducerea poluarii si a traficului si elimini risipa.

Este suficient sa te abonezi la Livreco cu pretul incepand de la 19,99 Ron / Luna in functie de numarul de livrari lunare. Il poti suspenda sau anula oricand.

Livram GRATUIT toate produsele comandate pe parcursul lunii, intr-o singura cutie, o data sau de doua ori pe luna dupa cum urmeaza:

     - Serviciul "Livreco Lunar" - Toate produsele comandate pe parcursul lunii de la magazinele preferate se livreaza GRATUIT, intr-o singura cutie lunara. In fiecare luna oferim posibilitatea de a alege ziua de livrare dorita: 7 sau 22.

     - Serviciul "Livreco Bilunar" - Livrare GRATUITA la fiecare 2 saptamani: Produsele comandate pana in data de 15 se livreaza in data de 22, iar cele comandate pana la finalul lunii se livreaza in data de 7 a lunii urmatoare.

Poti comanda prin intermediul nostru de la zeci de magazine partenere verificate. Ai acces la peste 100.000 de produse. Lista magazinelor partenere poate fi consultata aici. Suntem in discutii cu alte magazine interesate. Vor aparea in lista iar gama de produse se va diversifica in permanenta.

Folosim urmatoarele criterii atunci cand selectam magazinele partenere:

- Aprecierea brand-ului produselor de catre consumatori

- Calitatea ingredientelor sau a materialelor - ne plac termenii: organic, ecologic, bio, natural, etc.

- Locul de productie - preferam Romania sau UE si evitam produsele din China;

- Certificari - mai ales pentru produsele speciale sau destinate copiilor

- Metoda de productie - preferam produsele artizanale

- Grija pentru mediul inconjurator - declarata dar si regasita in ambalaje, impachetarea pentru livrare, etc.

Pretul este exact cel afisat pe site-urile partenerilor nostri. Nu exista nici un comision adaugat.

"Abonament" se refera la ideea de recurenta lunara a serviciului Livreco si NU la angajament pe o perioada lunga. In orice moment poti suspenda sau anula abonamentul din contul tau.

Plata pentru prima luna de abonament se realizeaza in momentul abonarii, urmand sa se reinnoiasca automat dupa expirarea perioadei platite in data de 11 ale fiecarei luni. Poti suspenda sau anula cu usurinta platile urmatoare, oricand, din contul tau.

Abonamentul Livreco este considerat activ pentru o anumita luna calendaristica doar in cazul in care plata a fost efectuata pentru luna respectiva. In caz contrar este considera inactiv sau inexistent. Doar cu un abonament activ se pot efectua comenzi de produse de la magazinele partenere prin Livreco.ro si se beneficiaza de LIVRARE GRATUITA.

Metoda de plata este la alegere din cele 3 optiuni: transfer bancar, plata online cu cardul sau ramburs la livrare.

Toate tranzactiile Livreco.ro sunt operate in deplină siguranta de procesatorul de plati digitale Stripe (www.stripe.com), unul dintre cei mai siguri furnizori de astfel de servicii din lume.

Dupa primirea Cutiei cu produse de la magazinele partenere, in termen de 14 zile puteti solicita returnarea integrala sau partiala fara penalitati si fara invocarea unui motiv. Solicitarea se face pe mail la adresa office@livreco.ro urmand ca in termen de 2 zile sa revenim cu toate detaliile necesare cu privire la trimiterea produselor catre noi. Cheltuielile directe de returnare a produselor sunt in sarcina exclusiva a cumparatorului. Dupa verificarea cutiei primite vom putea efectua rambursarea corespunzatoare in termen de sapte zile.

Pleci in vacanta sau ai alte motive pentru care nu doresti sa comanzi si sa primesti produse prin Livreco intr-o anumita luna? Poti suspenda cu usurinta abonamentul pentru o luna din contul tau, doar printr-o simpla apasare de buton. Plata lunii respective nu se realizeaza.

Ne pare rau ca parasesti comunitatea Livreco, dar suntem bucurosi sa te ajutam sa anulezi abonamentul si o poti face oricand. Din contul de client se poate anula cu usurinta. O sa primesi cutia lunara in cazul in care ai facut deja comanda. Apoi platile si livrarile urmatoare se anuleaza automat.

Datele noastre de contact sunt disponibile pe pagina de Contact. Suntem nerăbdători să comunicăm cu tine.

Sunt interesat sa ma abonez la serviciul Livreco