Termeni si conditii 

Document actualizat in 23 Martie 2021  

1. Date de identificare si de contact 

Site-ul Livreco, accesibil la adresa www.livreco.ro este administrat de societatea Sanoholic SRL, inregistrata la Registrul Comertului cu numarul J08/2017/2020, C.U.I. 43141313, cu sediul in Brasov, Aleea Adrian Paunescu nr.9.  Date de contact :

Email: office@livreco.ro 

Tel.: 0757419487  


2. Clauze generale

Acesti Termeni si conditii guverneaza utilizarea de catre dvs. a site-ului Livreco- www.livreco.ro si a aplicatiilor mobile sau a altor servicii online ce au legatura cu site-ul (colectiv, „Livreco.ro”). Cu exceptia cazului in care se prevede altfel in mod explicit, orice noi instrumente sau aplicatii care modifica sau imbunatatesc Site-ul web actual vor fi incluse in definitia „Livreco.ro”. Acesti Termeni si conditii pe care ii acceptati si ii consimtiti constituie intregul acord intre dvs. si Sanoholic SRL si guverneaza utilizarea de catre dvs. a site-ului web si achizitiile de produse si abonamente efectuate. Acesti Termeni si conditii pot fi modificati, la initiativa noastra, de cate ori consideram de cuviinta. Continuand sa utilizati Livreco.ro ulterior punerii la dispozitie a unei versiuni modificate a Termenilor si conditiilor, recunoasteti si acceptati aceasta modificare. Nu puteti crea un cont, sa cumparati produsele noastre sau sa va abonati la serviciile noastre fara a fi de acord cu acesti Termeni si conditii.  


3. Abonamentul Livreco

Serviciile puse la dispozitie prin intermediul Livreco.ro sub forma de abonament vor fi denumite, in mod colectiv, „Abonamente Livreco”. 

Persoanele fizice sau juridice care achizitioneaza un abonament  Livreco vor fi denumite, in mod colectiv, „Abonati Livreco”. 

Se considera Abonament Livreco Activ, abonamentul pentru o anumita luna calendaristica pentru care plata a fost realizata cu succes.

Abonamentul Livreco ofera acces la LIVRARE GRATUITA pentru comenzi nelimitate de produse de la magazinele partenere realizate prin intermendiul Livreco, indiferent de valoare. Toate comenzile efectuate pe parcursul unei luni calendaristice, vor fi livrate Gratuit intr-o singura cutie, o data sau de doua ori pe luna (la fiecare 2 saptamani) in functie de abonamentul ales. Componenta "eco-friendly" se regaseste in regruparea tuturor comenzilor intr-o singura cutie, contribuind astfel la reducerea poluarii si a traficului rutier si eliminarea risipei.


4. Gestiunea Abonamentului Livreco 

4.1 Abonarea 

Pasii pe care ii veti urma pentru a va abona sunt: 

  1. Abonare prin apasarea butonului de "Ma abonez" la serviciul Livreco
  2. Introducerea informatiilor de cont, de livrare, de facturare si de plata in formularul de checkout
  3. Finalizarea comenzii prin apasarea butonului "Comanda acum", ceea ce inplica confirmarea citirii si consimtirii Termenilor si conditiilor 

Luati la cunostinta si acceptati ca atunci cand va inregistrati pentru  Abonament Livreco, veti face plata initiala conform pretului din descrierea abonamentului si apoi, cu o recurenta periodica (de exemplu Lunar) se va efectua plata automata a abonamentului corespunzator. Sunteti de acord, acceptati si va asumati raspunderea pentru toate platile recurente efectuate pana in momentul in care alegeti sa intrerupeti sau sa anulati abonamentul.

 

4.2 Modificarea, suspendarea si anularea abonamentului 

Puteti sa va modificati abonamentul, sa intrerupeti abonamentul, sa va schimbati metoda de plata sau sa va anulati contul oricand online (in timp ce sunteti conectat la contul dvs.) sau cu trimiterea unei cereri prin e-mail la office@livreco.ro. Va puteti re-abona in orice moment dupa ce intrerupeti abonamentul sau va anulati contul. Ne rezervam dreptul, la discretia noastra absoluta, de a nu va reinnoi abonamentul in orice moment fara a oferi motive pentru decizia noastra.  Dupa ce ati plasat prima comanda prin formularul nostru de comanda standard, veti vedea in profilul contului dvs. online detaliile despre abonament si plata. Daca alegeti sa omiteti o luna sau mai multe, acest lucru nu va anula definitiv abonamentul. 

 Din contul de client puteti anula oricand abonamentul Livreco. O sa primiti cutia lunara cu produse in cazul in care ati platit deja pentru luna respectiva. Apoi platile si livrarile urmatoare se anuleaza.   


5. Facturare si plata a Abonamentului Livreco

Costurile pentru Abonamentul Livreco vor fi cele indicate pe Livreco.ro si pe care le acceptati odata cu comanda efectuata.  Platile se efectueaza doar prin card de credit sau de debit prin procesatorul de plati online Stripe.com. Ne rezervam dreptul de a modifica oricand metodele de plata disponibile. Cand va inscrieti pentru un nou abonament, va vom debita imediat cardul de credit sau de debit. Ulterior, vom debita cardul dvs. recurent in functie de periodicitatea abonamentului ales (de exemplu Lunar) pana la suspendare sau anulare.  In calitate de Abonat Livreco, sunteti de acord sa ne furnizati si sa ne tineti la curent cu informatii corecte de contact si de plata, inclusiv numele, adresa de expediere si numarul cardului necesare la facturare si plata. Toate aceste informatii personale sunt supuse Politicii de confidentialitate. Daca plata dvs. catre noi este refuzata din orice motiv, putem factura din nou contul dvs. direct si vom solicita plata printr-o alta metoda. 


6. Valabilitatea abonamentului

Abonamentul Livreco este considerat activ pentru o anumita luna calendaristica doar in cazul in care plata a fost efectuata pentru luna respectiva. In caz contrar este considera inactiv sau inexistent. Doar cu un abonament activ se pot efectua comenzi de produse de la magazinele partenere prin Livreco.ro si se beneficiaza de LIVRARE LUNARA GRATUITA.   


7. Produsele de la magazinele partenere

Persoanele care detin un abonament activ Livreco pot comunica echipei Livreco de cate ori este necesar pe parcursul unei luni lista de produse aflate in stoc, pe care doresc sa le comande de la magazinele partenere listate pe Livreco.ro. Preturile vor fi cele afisate pe site la magazinele partenere. Instructiunile referitoare la procesul de comanda vor fi transmise imediat dupa abonare.


8. Livrarea si plata produselor de la magazinele partenere

Orice comanda de produse de la magazinele partenere se poate plasa prin intermediul Livreco.ro oricand pe parcursul unei luni.

Toate comenzile de produse de la magazinele partenere realizate prin intermediul echipei Livreco se vor livra intr-o singura cutie, o data sau de doua ori pe luna dupa cum urmeaza:

     - Comenzile primite pana in data de 15 a lunii vor fi livrate in data de 22

     - Comenzile primite intre 15 si ultima zi lucratoare a lunii vor fi livrate in primele 5 zile lucratoare ale lunii urmatoare

O notificare va fi trimisa atunci cand pachetul este trimis. 

Plata se va face prin transfer bancar sau online cu cardul sau ramburs.


9. Politica de returnare 

Dupa primirea Cutiei cu produse de la magazinele partenere, in termen de 14 zile puteti solicita returnarea integrala sau partiala fara penalitati si fara invocarea unui motiv. Solicitarea se face pe mail la adresa office@Livreco.ro urmand ca in termen de 2 zile sa revenim cu toate detaliile necesare cu privire la trimiterea produselor catre noi. Cheltuielile directe de returnare a produselor sunt in sarcina exclusiva a cumparatorului. Se returneaza produselor dorite fara componente lipsa, deteriorate sau ambalaje ale produselor desfacute. Dupa verificarea cutiei primite vom putea efectua rambursarea corespunzatoare in termen de sapte zile. Daca o parte din continutul unei cutii returnate este deteriorata sau exista produse lipsa sau cu ambalajul deteriorat sau desfacut ne rezervam dreptul de a decide daca va vom oferi o rambursare integrala sau partiala, excluzand contravaloarea partilor deteriorate.  De obicei oferim rambursari utilizand aceeasi metoda pe care ati folosit-o pentru plata achizitiei in termen de maxim 30 de zile de la solicitarea dvs.  


10. Abonament Livreco oferit cadou 

Pe Livreco.ro exista optiunea de a oferi cadou un Abonament Livreco. La Check out, veti introduce informatiile dvs. de plata, informatiile persoanei careia ii oferiti cadoul si un mesaj personalizat ce va fi transmis.

 

11. Cupoane si carduri cadou 

Putem oferi carduri cadou, promotii de reducere, credite de recomandare si alte tipuri de vouchere („Voucher”). Daca este platit, cuponul se considera ca a fost vandut in momentul platii pentru acesta. 

Toti acesti Termeni si Conditii vor deveni aplicabili intre noi si detinatorul Voucherului („Detinatorul”) atunci cand detinatorul rascumpara Voucherul prin solicitarea contractarii unui serviciu pe Site-ul web.  Un voucher nu poate fi copiat, reprodus, distribuit, transferat, vandut sau publicat direct sau indirect sub nici o forma fara aprobarea noastra scrisa prealabila.   Voucherele pot fi rascumparate numai prin intermediul site-ului nostru web. Pentru a utiliza voucherul, vi se va cere sa introduceti codul sau unic la finalizarea comenzii online, iar utilizarea unui astfel de cod va fi considerata a confirma acordul dvs. fata de acesti Termeni si conditii si orice conditii speciale atasate voucherului.  


12. Consideratii privind produsele de la magazinele partenere 

Toate produsele sunt preambalate si procurate de la distribuitori, importatori sau producatori ce detin certificatele necesare conform legilor in vigoare. Sunteti responsabil pentru manipularea in conditii de siguranta dupa livrarea tuturor Produselor prin intermediul Livreco.ro. Sanoholic SRL ambaleaza cu grija toate cutiile de transport, dar nu poate garanta ca manipularea in timpul livrarii nu poate deteriora containerul de transport sau continutul acestuia. Prin urmare, la primirea cutiei dvs. Livreco, va recomandam sa inspectati cu promptitudine livrarea pentru a confirma faptul ca produsele ajung intr-o stare intacta. 


14. Solutionarea litigiilor 

In cazul in care considerati ca drepturile dvs. sau drepturile unei terte parti sunt incalcate in orice mod de orice continut accesibil pe sau prin intermediul Livreco.ro, va rugam sa ne contactati la office@livreco.ro. Vom incerca solutionarea Litigiilor de orice natura pe cale amiabila. In cazul in care acest lucru nu este posibil, litigiul va fi solutionat de instantele romane competente din raza sediului Sanoholic SRL. 


15. Politica de confidentialitate 

Acesti Termeni si conditii includ Politica noastra de confidentialitate, care este disponibila aici.  


16. Politica de cookie-uri 

Folosim cookie-uri pentru a memora si a ne ajuta sa procesam articolele din cosul dvs. de cumparaturi, sa intelegem si sa salvam preferintele pentru vizitele viitoare si sa compilam date agregate despre traficul si interactiunea cu site-ul, astfel incat sa putem oferi experiente mai bune pe Livreco.ro in viitor. Putem contracta furnizori terti de servicii pentru a ne ajuta sa intelegem mai bine vizitatorii site-ului nostru. Acestor furnizori de servicii le este interzis sa foloseasca informatiile colectate in numele nostru altfel decat pentru a ne ajuta sa ne conducem si sa ne imbunatatim activitatea.


17. Proprietatea noastra intelectuala 

Anumite materiale disponibile pe sau prin intermediul Livreco.ro reprezinta continutul pe care il detinem, este creat sau cumparat sau licentiat. Continutul Livreco.ro poate fi protejat prin drepturi de autor sau marci comerciale si ne rezervam si pastram toate drepturile asupra lui si a site-ului web. Prin prezenta va acordam o licenta fara redevente, limitata, revocabila si neexclusiva pentru a accesa continutul numai pentru uz personal in legatura cu utilizarea site-ului web. Puteti imprima o copie si puteti descarca extrase din orice pagina de pe site-ul nostru web pentru referinta personala.